Головна
Реєстрація
Вхід
Чт
18.04.2024
06:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

11:00
Вітання зі святом Останнього дзвоника

Дорогі школярі, випускники!
Шановні вчителі й батьки!

    Вітаємо вас із чудовим святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.
    Сьогодні перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Упродовж цього року учні долучалися до джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності.
    Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших школярів. Адже вони вже пройшли перший і, напевно, найскладніший етап навчання. Взято першу сходинку на шляху пізнання. Попереду чудова пора літніх канікул. Хочемо побажати, щоб вони були веселі та цікаві, насичені літнім теплом та незабутніми враженнями.
    Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! І ніколи не забувайте вчителів, які подарували вам не лише знання, а й тепло сердець та часточку власної душі. Бажаємо вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.
   Сердечно дякуємо вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаємо вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!
    Хочемо привітати і батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях. Раділи їхнім успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.
   Всім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!
  Низький уклін вам, дорогі освітяни, творцям нашого майбутнього, вихователям та наставникам тих, від кого вже завтра залежатиме доля нашої держави.
   Бажаємо всім віри і впевненості у завтрашньому дні! Удачі вам, натхнення, завзяття і творчих  пошуків!


Начальник відділу освіти                                                          Голова Валківської районної
Валківської районної                                                                організації профспілки працівників
державної адміністрації                                                            освіти і науки України
                            Вікторія Новосел                                                                     Ольга Бабенко

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 344 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024