Головна
Реєстрація
Вхід
Вт
19.03.2024
07:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

10:34
Вітання з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим

Шановні освітяни!

Від усього серця вітаємо Вас із найбільш довгоочікуваними і світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим, які ми завжди зустрічаємо з великими сподіваннями та надією.

Ці всіма нами з дитинства улюблені святкові дні, наповнені яскравим світлом радості, очікування дива й казки, душевного тепла і надії. Тож щедро діліться цим теплом з давніми друзями, зігрівайте ним своїх рідних і близьких. Щирі почуття і взаємна любов – найкращий подарунок в новорічні дні, найцінніше, що є у різдвяному святі, яке традиційно проходить у родинному колі.
Для всіх нас ці свята є втіленням добра і радості. Це час, коли ми вітаємо один одного, висловлюємо найтепліші побажання. У ці дні кожен із нас підбиває підсумки року, що минає, та складає плани на майбутнє.
Ми зустрічаємо новий 2018 рік з надією на кращі часи, з вірою у щасливе майбутнє. Сподіваємось, що він буде благодатним для України і для кожного з нас, принесе стабільність і впевненість у завтрашньому дні.
Нехай чарівні вогні новорічних ялинок і різдвяні колядки наповнять ваші оселі радістю, принесуть усім мир, добро і злагоду.
 Бажаємо у новому 2018 році творчої наснаги і завзяття в роботі, миру і благополуччя в родинах, здоров’я, оптимізму, мудрості у житті, віри, надії і любові в серці! Хай Новий рік принесе з собою радісні сподівання та віру в те, що наступний рік буде кращий, а ніж попередній. Хай доля буде прихильною до вас, даруючи вам приємні враження, цікаві зустрічі, любов і віру у власні сили! Сподіваємось, Новий рік стане для вас успішним і плідним, щедрим на здобутки та добрі справи. А осяйна різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідного дому, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Хай в кожній родині панує мир та спокій.
Щасливого Нового року та веселого Різдва!


Начальник відділу освіти                                                    Голова Валківської районної
Валківської районної                                                           організації профспілки
державної адміністрації                                                       працівників освіти і науки України
                                    В.В. Новосел                                                                   О.Д. Бабенко

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 439 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024