Головна
Реєстрація
Вхід
Сб
20.04.2024
06:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:16
Всеукраїнський тиждень права

Шарівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

     В рамках проведення Всеукраїнського  тижня права учні 10 класу школи здійснили екскурсію до Валківського районного суду. Зустрілися з головним суддею Товстолужським О.В., який розширив знання учнів про роботу третьої гілки влади, специфіку роботи судді. А керівник апарату Колодяжний В.Г. показав залу судових засідань, бокс, суддівський молоток, мантію, нагрудний знак.

     Зустріч з начальником Державної міграційної служби у Валківському районі Антоновою А.О. на тему «ID-картка громадянина України». Анастасія Олександрівна розповіла учням 8-11 класів про важливість  «ID-картки» для 14-річних. Зазначила, що цей  документ приходить на зміну паспортам старого зразка та підкреслила важливість цього документа, ознайомила з процедурою його отримання.

   

    В рамках Всеукраїнського тижня права 6 грудня 2017 року на базі  КВНЗ  «Харківська академія неперервної  освіти» центром методичної та аналітичної роботи проведено науково-практичний семінар для керівників районних методичних об’єднань учителів правознавства за темою «Методика викладання прав людини в закладах загальної середньої освіти». Представником від Валківського району була Половик Олена Іванівна, вчитель правознавства Старомерчицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Валківської районної ради Харківської області.
   Під час заходу окреслено пріоритетні завдання та напрями діяльності вчителів правознавства щодо викладання прав людини в закладах загальної середньої освіти, розширена компетентність педагогів щодо теорії та еволюції виникнення прав людини, надана практична допомога щодо обрання прийомів та методів роботи у навчанні прав людини.

Перекіпський НВК

Проведений Круглий стіл з учнями 8-9 класів, де діти розв’язували задачі з «адміністративного затримання».

Всеукраїнський тиждень права в Серпневому НВК

    З метою правового виховання учнів та вихованців, формування правової культури учасників освітнього процесу в навчальному закладі були проведені виховні години «Великі права та обов’язки кожної  дитини» (1-4 класи), Закон і право (5-6 класи), « Я знаю свої права» ( 7 клас), «Людина, громадянин особистість», «Відповідальність підлітків за свої вчинки» (9 клас),  "Закон і ми" (11 клас), вікторина «Україна – правова держава» (2-4 кл.), конкурс плакатів «Кожна дитина має право» (5-11 класи), інформаційний диктант « Про права і обов’язки» (5-11 кл.), а також інформаційно-довідкова виставка «На паралельних дорогах прав і обов’язків».
    В дошкільному підрозділі НВК було проведене заняття  «Свої права ти добре знай, їх шануй та захищай». Через світ казок і театру вихователі  намагалися дати поняття дітям  про права дитини, сформувати уявлення про здоровий спосіб життя, консультація для батьків «Правове виховання дошкільників».

Шарівський ДНЗ

    В даному дошкільному навчальному закладі у молодшій групі проведене заняття «У гостинах в тітоньки Сови» (вихователь Олійник О.А.)  та у старшій групі – заняття «Чотири стихії» (вихователь Павлій Л.В.).

Старомерчицький ДНЗ «Золотий півник»

    У даному закладі в рамках проведення Всеукраїнського тижня права проводяться заняття, дидактичні ігри, інсценізації українських народних казок, розваги на правову тематику.
Старша група:
1. Інсценізація української народної казки «Котик і півник».
2. Заняття «Дітям про їхні права».
Середня група:
1. Дидактична гра «Поїзд турботи».
2. Заняття «Вітаміни в нашому житті».
ІІ молодша група:
1. Заняття «Захистіть мене від лиха і зла, бо я ще дитина мала».
2. Розвага «Ми маленькі українці».
І молодша група:
1. Заняття «Права для малят».
2. Розвага «Я –най-най…».

Сидоренківський ДНЗ «Барвінок»

Проведено заняття на тему "Великі права маленької дитини" (вихователь Чопик Л.Б.).

Категорія: Поточні події | Переглядів: 1131 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024