Головна
Реєстрація
Вхід
Вт
19.03.2024
08:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

15:01
Всеукраїнський тиждень права

Сидоренківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

   Всеукраїнський тиждень права в даній школі розпочався із загальношкільної  лінійки. В початкових класах проведені виховні години з теми «Права маленької дитини», виставка тематичних малюнків,  з учнями 5 касу вчитель Середа В.А. провів усний журнал  «Твої права, твої обов’язки», у 9-11 класах пройшов брейн-ринг «Немає прав, без обов’язків». В шкільній бібліотеці здійснена виставка документів, матеріалів з правової тематики.

Сніжківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

    В рамках Всеукраїнського тижня права учні 8-11 класів даної школи відвідали музей А.Макаренка, Степанова О. начальник служби у справах дітей Валківської райдержадміністрації провела з учнями 5-6 класів лекцію-бесіду «Доступно дітям про право», Остапенко М.С. провела профілактичну бесіду щодо насильства у сім’ї з теми «Паралелі життя». В рамках тижня пройшов  бібліотечний урок «Дитинство без насильства», Масюк Л.О., вчитель правознавства провела ділову гру з учнями 9 класів  «Якщо не маєш прав – то і не маєш обов’язків», вчителем Барановською С.В. проведена інформаційно-пізнавальна година «Мої права». В початковій ланці пройшов конкурс малюнків.

Костівський ДНЗ «Дзвіночок»

   8 грудня в  даному дошкільному навчальному закладі проведене заняття «Ми українці».

Старомерчицька ЗОШ І-ІІІ ступенів

    Учні даної школи відвідали Валківський відділ поліції. Майор поліції Криворучка О.В. ознайомив із структурою роботи правоохоронних органів, криміналіст поліції  розповів про специфіку  та особливості криміналістики.

Старомерчицький ДНЗ «Золотий півник»

    В рамках правового тижня проведені заняття з вихованцями дошкільного закладу в формі гри «Хоч маленький, але маю право».

Філії Валківського ліцею імені О.Масельського

  У Минківській філії пройшла загальношкільна лінійка, з учнями проведена бесіда «Мої права»,  конкурс  «Сторінками Загальної декларації прав людини»  та урок «Права людини».

   У Гонтів’ярській філії відбулася зустріч з учасником АТО Марченком В.О. – «Конституційний обов’язок – захищати Вітчизну», начальник відділу Валківського  бюро правової допомоги Шульжик Т.О. провела бесіду з учнями, завідувач сектору ССД Валківської  РДА  Савченко Т.І. провела правовий урок «Я маю право на …».

    У Черемушнянській філії у дошкільному підрозділі проведене заняття «Я маленький українець».

 

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 521 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024