Головна
Реєстрація
Вхід
Сб
20.04.2024
13:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

18:57
Зустріч з представниками Міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині»

    31 січня 2018 року на базі Валківського ліцею ім.О.Масельського була проведена зустріч з представниками Міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині». Участь  у заході взяли голова районної державної адміністрації В.І. Войтенко, перший заступник голови райдержадміністрації Н.М. Осадча, начальник відділу освіти райдержадміністрації В.В. Новосел.
   Партнерство www.p4ec.org.ua – провідна громадська організації в сфері розробки політики щодо забезпечення прав дитини та розвитку системи соціальних послуг для сімей з дітьми та молоді на основі європейських стандартів та підходів. На замовлення центральних та місцевих органів виконавчої влади та за підтримки програм та проектів ЄС, Світового банку, ЮНІСЕФ, інших міжнародних донорів організація реалізувала більше 45 соціальних проектів, спрямованих на забезпечення прав дітей, допомогу вразливим сім’ям з дітьми й молоді, попередження соціального сирітства,  розвиток системи соціальних послуг, залучивши більше 40 млн. гривень.
   Місія Партнерства – це професійна допомога сім’ям, громадам, державі  забезпечувати право кожної дитини жити та виховуватися у сприятливому сімейному середовищі.
  Пріоритетними напрямами діяльності є відпрацювання механізмів раннього виявлення вразливих сімей з дітьми, формування для них послуг з підтримки на рівні громади, розробка системи прийняття рішень в найкращих інтересах дитини, впровадження ефективних технологій та методик соціальної роботи, моніторинг забезпечення прав дитини, підвищення професійної компетентності фахівців та управлінців соціальної сфери, представників НУО.
    Особливістю діяльності організації є стратегічний підхід, системність, комплексність, наукове підґрунтя, практичне застосування. Всі продукти, розроблені організацією проходять повний цикл, що включає розробку ідеї,  відпрацювання на практиці моделі із включенням як практиків так і управлінців, опис моделей та технологій в посібниках, навчання персоналу, розробка нормативно-правого акту для запровадження, лобіювання та супровід впровадження.
   Організація співпрацює з відповідними комітетами Верховної Ради та центральними органами виконавчої влади, офісом Уповноваженого ВРУ з прав людини та Уповноваженого Президента з прав дитини, науковим установами НАПН, виступає в ролі експерта для міжнародних донорських та правозахисних організацій, є одним із ініціаторів створення Української мережі за права дитини.
    В сфері молодіжної політики діяльність Партнерства спрямована на посилення підтримки вразливих груп молоді, розвиток мережі молодіжних клубів, впровадження кращого європейського досвіду підвищення обізнаності молоді про соціальні права.

 

Категорія: Поточні події | Переглядів: 466 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024