Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
26.04.2024
00:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

14:27
Звернення до школярів голови Харківської обласної державної адміністрації Ігора Райніна

Любі друзі!

Я вітаю вас із закінченням навчального року!

Дуже хочеться вірити, що більшість із присутніх завершують навчання успішно.

У першу чергу хочу побажати успіхів випускникам, попереду в яких Зовнішнє незалежне оцінювання. Підготуйтеся, зосередьтеся, не хвилюйтеся. Я впевнений, що ви доведете свої знання та отримаєте високі бали, з якими зможете вступити до того вузу, який для себе визначили. Адже школярі нашої області завжди були в лідерах за рівнем знань серед однолітків. Розраховую, що 1 вересня буду вітати вас у якості студентів провідних вузів Харкова.

9-класникам - успіхів на іспитах. Вам належить у цьому році отримати перший у своєму житті документ про освіту. Це дуже важливий етап. Деяким з вас прямо зараз, іншим - у найближчі два роки належить зробити вибір професії, який може визначити все ваше подальше життя. Підійдіть до цього питання з усією серйозністю, поставте мету - і йдіть до неї. І у вас обов'язково все вийде!

Тим же, у кого вже зараз у руках табелі й шкільний рік позаду, бажаю вдалих канікул - відпочити, набратися сил, отримати нові враження і знання. Відпочивайте добре – від усієї душі, як це вміють люди тільки у вашому віці.

Також, користуючись можливістю до вас звернутися, хочу сказати: буду дуже радий, якщо ви вже зараз усвідомите всю глибину відповідальності свого покоління, зрозумієте, як багато надій ми на вас покладаємо. Саме вам належить продовжити розвивати нашу країну. Вчіться, відпочивайте, спілкуйтеся - я знаю, ви зробите світ кращим.

З повагою, голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін.

Дорогие друзья!

Я поздравляю вас с окончанием учебного года!

Очень хочется верить, что большинство из присутствующих завершают обучение успешно.

В первую очередь хочу пожелать успехов выпускникам, впереди у которых Внешнее независимое оценивание. Подготовьтесь, сосредоточьтесь, не переживайте. Я уверен, что вы докажете свои знания и получите высокие баллы, с которыми сможете поступить в тот вуз, который для себя определили. Ведь школьники нашей области всегда были в лидерах по уровню знаний среди сверстников. Рассчитываю, что 1 сентября буду приветствовать вас в качестве студентов ведущих вузов Харькова.

9-классникам – успехов на экзаменах. Вам предстоит в этом году получить первый в своей жизни документ об образовании. Это очень важный этап. Некоторым из вас прямо сейчас, другим - в ближайшие два года предстоит сделать выбор профессии, который может определить всю вашу дальнейшую жизнь. Подойдите к этому вопросу со всей серьезностью, поставьте цель – и идите к ней. И у вас обязательно все получится!

Тем же, у кого уже сейчас в руках табели и школьный год позади, желаю удачных каникул – отдохнуть, набраться сил, получить новые впечатления и знания. Отдыхайте хорошо - от всей души, как это умеют люди только в вашем возрасте.

Также, пользуясь возможностью к вам обратиться, хочу сказать: буду очень рад, если вы уже сейчас осознаете всю глубину ответственности своего поколения, поймете, как много надежд мы на вас возлагаем. Именно вам предстоит продолжить развивать нашу страну. Учитесь, отдыхайте, общайтесь – я знаю, вы сделаете мир лучше.

С уважением, председатель Харьковской областной государственной администрации Игорь Райнин.

Переглядів: 515 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024