Головна
Реєстрація
Вхід
Пт
29.03.2024
09:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Поточні події [2347]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






  

12:09
Урок правознавства у Валківській районній раді «Місцеве самоврядування – основа державотворення в Україні»

  

  Відкритий урок правознавства за вказаною темою відбувся 11 лютого у Валківській районній раді. В ролі вчителів для учнів 10-А класу Валківського ліцею імені Олександра Масельського успішно виступили голова районної ради Юрій Яцина та посадові особи виконавчого апарату Тетяна Котенко, керуюча справами районної ради та Лариса Вєрєвська, начальник відділу юридичної та кадрової роботи.
  Голова ради провів змістовну екскурсію для ліцеїстів, які, до речі, вперше завітали до органу влади районного рівня. Старшокласники ознайомилися з фотогалереєю, що розташована на першому поверсі Будинку рад та відображує життя і громадську діяльність керівника державного рівня, Героя України Олександра Масельського, який з 1974 по 1980 роки працював саме в цьому приміщенні; ознайомилися із фотогалереями голів міської та районної рад минулих скликань. Діти дізналися, де і як працює міська рада та Валківський міський голова; на запрошення Юрія Дмитровича відвідали кабінет голови районної ради, кабінети посадовців та після цього в залі пленарних засідань районної ради відповідним «шкільним дзвінком» саме розпочався виїзний урок правознавства згідно з розкладом занять.
  Урок проходив у нетрадиційній для учнів формі – у вигляді пленарного засідання і розпочався з прослуховування Гімну України та відповідним відеорядом. Завдяки урочисто-діловій обстановці зали,обладнаній державною та районною символікою та прапорами, уміло створеній атмосфері та заданому настрою присутні змогли відчути себе народними обранцями районного рівня, депутатами районної ради; затвердили «Регламент засідання», обрали президію, почесні місця в якій за пропозицією головуючого посіли директор ліцею, депутат районної ради Віра Грєхова та вчитель правознавства, заступник директора ліцею Ірина Бонь.
  В частині підведення підсумків уроку про результативність навчання виступили Віра Грєхова та Ірина Бонь, підкресливши важливість окресленої тематики та обраної форми подання навчального матеріалу. Не утримались від коментарів і діти: Коляда Роман, захопившись роллю депутата, виступив на трибуні представницького органу з пропозицією подовжити подібну практику навчальних занять і висловивши емоційне піднесення від отриманих вражень при спілкуванні з посадовими особами районної ради.
  На завершення, голова районної ради Юрій Яцина наголосив, що подібні заходи сприяють покращенню іміджу влади, поглиблюють профорієнтаційну роботу серед молоді та популяризацію діяльності депутатів та посадовців в органах місцевого самоврядування, адже «місцеве самоврядування – це ми!» 
Категорія: Поточні події | Переглядів: 561 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024